دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 428041
    تاریخ انتشار: 08/تير/1405 - 15:11

    جزئیات وضعیت تنگه هرمز/ نگرانی پاکستان از وضعیت شکننده توافق میان ایران و آمریکا +عکس و فیلم

    با وجود تنش‌ها در روزهای گذشته و حملات متقابل آمریکا و ایران، ادعاهای متناقضی درباره توقف یا ادامه مذاکرات مطرح شده است. به نظر می‌رسد باید منتظر اظهار نظرهای رسمی درباره روند توافق و بندهای آسیب‌پذیر آن ماند.

     جزئیات وضعیت تنگه هرمز/ نگرانی پاکستان از وضعیت شکننده توافق میان ایران و آمریکا +عکس و فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    ادعای خبرنگار اکسیوس درباره ادامه مذاکرات: مقامات آمریکایی به من گفتند که ایالات متحده و ایران توافق کرده‌اند که حملات را متوقف کرده و این هفته ملاقات کنند

    نگرانی پاکستان از وضعیت شکننده توافق میان ایران و آمریکا: وزیر امور خارجه و همتای سعودی وی در تماسی، نگرانی عمیق خود را نسبت به تحولات اوضاع منطقه ابراز کردند.

    هدف ما خاتمه جنگ در لبنان، بازگشت آوارگان و خروج اسرائیل است: رئیس مجلس در گفت‌وگوی با رئیس مجلس لبنان: پایان جنگ در لبنان و حاکمیت و تمامیت ارضی این کشور، جزء مهمی از بند اول تفاهم نامه اسلام آباد بین ایران و آمریکا است.هدف ما خاتمه جنگ در لبنان، بازگشت آوارگان به خانه و کاشانه خود و رفع اشغالگری و خروج رژیم صهیونیستی از سرزمین لبنان است و ما با جدیت پیگیر این موضوع هستیم.

    چیزی درباره صندوق ۳۰۰ میلیارد دلاری نشنیده‌ام: جاسم البدیوی، دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس، در مورد بسته بازسازی ۳۰۰ میلیارد دلاری ایران به روزنامه نشنال گفت:من چیزی ندیده‌ام. این بسته نه به من و نه به سایر کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس معرفی نشده است. ما چیزی در مورد آن نمی‌دانیم.

    تولید نفت خاورمیانه به ۱۵ میلیون بشکه در روز بهبود یافت

    فایننشال اکسپرس:

    تولید نفت خام در خاورمیانه در اوایل ژوئن در بحبوحه آتش‌بس میان ایران و آمریکا، به ۱۴.۶ تا ۱۵ میلیون بشکه در روز افزایش یافت.

    تولید تا پایان سال، به طور کامل به سطح قبل از جنگ تحمیلی علیه ایران باز خواهد گشت.

    دولت لبنان به ارتش اسرائیل اجازه فعالیت آزاد داده است

    کانال ۱۲ اسرائیل:
    در توافق بین لبنان و اسرائیل، دولت لبنان به ارتش اسرائیل اجازه فعالیت آزاد داده است

     یدیعوت آحارونوت:
    اگر لبنان نتواند توافق را اجرا کند، سناریویی برای دور سوم جنگ در دستور کار ماه‌های آینده قرار د
    ارد.

     

    نشست‌های فنی کارگروه‌ها برای این هفته برنامه‌ریزی نشده است

    کاظم غریب‌آبادی، مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران، در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره مذاکرات کارگروه‌ها در چارچوب یادداشت تفاهم خاتمه جنگ تحمیلی، گفت: برگزاری نشست‌های فنی کارگروه‌ها برای این هفته برنامه‌ریزی نشده است.

    هرچند رایزنی‌ها با قطر از جمله در خصوص پیگیری اجرای تعهدات طرف مقابل، طبق روال، در جریان است، اما خبر برخی رسانه‌ها مبنی بر برگزاری گفت‌وگوهای فنی کارگروه‌ها در دوحه، تایید نمی‌شود.

    اولین دور گفت‌وگوهای فنی در چارچوب کارگروه‌های تعیین شده، با فراهم شدن شرایط و پس از توافق در خصوص تاریخ و محل آن، برگزار خواهد شد و رایزنی‌ها در این خصوص از طریق کشورهای میانجی ادامه دارد.

    ادعای المیادین

    تغییر محل مذاکرات فنی از سوئیس به قطر

    محل مذاکرات فنی ایران و آمریکا از سوئیس به قطر تغییر کرد و به گفته یک مقام آمریکایی، این مذاکرات همچنان طبق برنامه در روزهای آینده برگزار خواهد شد.

    تغییر چشمگیر در روابط ترامپ و اسرائیل

    اسرائیل دیگر استثنا نیست

    روزنامه اسرائیلی معاریو:
    برخی منابع آمریکایی و اسرائیلی، ادعا کرده اند اسرائیل جایگاه ویژه خود را در دولت ترامپ از دست داده است و دیگر نمی تواند مانند قبل علیه نزدیکان ترامپ اقداماتی انجام دهد.

    در سال ۲۰۲۵، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، پنج بار به واشنگتن رفت، اما از زمان سفر او در ۱۱ فوریه امسال (۲۲ بهمن ۱۴۰۴)، هیچ تاریخ دیگری برای دیدار در کاخ سفید تعیین نشده است. 

     

    تنها راه اخراج اسرائیل، اجرای تفاهمنامه ایران و آمریکاست

    رئیس مجلس لبنان:

    مذاکرات لبنان و اسرائیل سلسله‌مراتب اولویت‌ها را به‌هم زد و باعث شد عقب‌نشینی اسرائیل از لبنان به شروط سیاسی و امنیتی گره بخورد که اجرای آن‌ها ممکن است سال‌ها طول بکشد، آن هم بدون هیچ تضمینی که رژیم را ملزم به اجرای تعهداتش کند.

    یادداشت تفاهم ایران و آمریکا تنها چهارچوب قادر به ایجاد موازنه‌هایی است که صهیونیست‌ها را به اجرای تعهداتشان وادار می‌کند.

    هر گونه تلاش برای جداسازی پرونده لبنان از این مسیر یا حرکت به‌سمت مذاکره مستقیم با اسرائیل براساس شروط آمریکایی و اسرائیلی، تنها به طولانی‌شدن اشغالگری و دادن زمان به دشمن برای تحمیل واقعیت‌های جدید در زمین خواهد شد و هیچ تضمین واقعی برای لبنان نخواهد داشت.

     

    طلا ریخت، دلار یک کانال بالا رفت

    به گزارش فرارو، باوجود رشد ۹۲۰ تومانی قیمت دلار در بازار آزاد امروز و رسیدن آن به مبلغ ۱۷۳۶۱۰ تومان، نرخ هر گرم طلا ۱۸ عیار ۲۷۷ هزار تومان کاهش پیدا کرد و تا مرز ۱۷ میلیون عقب رفت.

     

    ۶ میلیارد دلار از منابع ایران آزاد شد

    رئیس‌جمهور در دیدار با آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی از آزادسازی بخشی از دارایی‌های مسدودشده جمهوری اسلامی ایران خبر داد و گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، ۶ میلیارد دلار از مجموع ۱۲ میلیارد دلار منابع ایران در قطر آزاد و به کشور بازگردانده خواهد شد.

     

    مسئولین می‌گویند رهبری یک حرف می‌زند و ما می‌رویم کارسازی می‌کنیم و کار خودمان را می‌کنیم!


    جمشیدی، کارشناس صداوسیما: اگر ترامپ را می‌کشتیم؛ آمریکا با ما مذاکره می‌کرد؟!

    ایران نیازی به مذاکره با آمریکا ندارد

    سیاست رسمی ما دینی نیست و سکولار است

     

    سفر غریب آبادی به عمان برای برگزاری کمیته مشترک هرمز

    معاون وزیر امور خارجه:

    در سفر به مسقط، اولین نشست کمیته مشترک هرمز با عبدالعزیز الهنایی، وزیر مشاور در امور خارجه عمان برگزار شد.

    ضمن مرور مسائل جاری در رابطه با تنگه، درباره مدیریت آینده تنگه در چارچوب بند پنج یادداشت تفاهم اسلام آباد و حقوق حاکمیتی دولت‌های ساحلی تبادل نظر کردیم.

     

    ادعای نتانیاهو و کاتس:

    شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله در جنوب لبنان منهدم شد

     بر اساس ادعای این دو مقام اسرائیلی، تونل تخریب‌شده حاوی صدها قبضه سلاح و تعدادی لانچر موشک بوده است.

     

    افزایش بهای نفت در سایه تحولات جدید خاورمیانه/ طلای جهانی افت کرد

    رویترز:

    بهای نفت خام برنت تا ساعت ۰۲:۰۷ (به وقت گرینویچ) با افزایش ۵۸ سنتی معادل ۰.۸ درصد به ۷۲ دلار و ۵۷ سنت در هر بشکه رسید.

    در بازار فلزات گرانبها، هر اونس طلای نقدی تا ساعت ۰۴:۲۳ (به وقت گرینویچ) با کاهش ۰.۶ درصدی به چهار هزار و ۶۲ دلار و ۸۹ سنت رسید.

     

    ارتش هنوز هیچ دستوری برای عقب‌نشینی از هیچ منطقه‌ای در لبنان دریافت نکرده است

    هاآرتص: 

    ارتش اسراییل از سه روستای فرون، غندوریه و زوتر الغربیه در جنوب لبنان عقب‌نشینی خواهد کرد.

    آمریکا در حال بررسی ایجاد یک مکانیسم نظارت بر آتش‌بس در لبنان مشابه آنچه در غزه اجرا می‌شود، است.

     

    نمی‌شود هم از آمریکا غرامت خواست هم مذاکره را خیانت دانست

    اسدالله بادامچان، رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی:

     برخی به اشتباه فکر می‌کنند تفاهم و مذاکره موجب از دست رفتن دستاوردهای میدان و خیابان می‌شود.

    غرامت گرفتن از آمریکا از مسیر مذاکره قابل تحقق است.

    مذاکره خیانت نیست بلکه یک ابزار است. این سازش است که خیانت است.

     

    تهدیدات اردوغان علیه اسرائیل را به گوش آمریکا می‌رسانیم

    نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در واکنش به اظهارات تند رئیس‌جمهور ترکیه:

    روزی نیست که اردوغان خواهان نابودی کشور اسرائیل نباشد. ما این سخنان را بسیار جدی می‌گیریم.

    این تهدیدها را به اطلاع متحدان آمریکایی خود خواهیم رساند.

    اردوغان روز گذشته، صهیونیسم را ایدئولوژی نسل‌کش، اشغالگر و توسعه‌طلب توصیف کرده و گفته بود مبارزه با آن، برای بقای ملت ترکیه ضروری است.

     

    تفاوت چشمگیر میزان تردد کشتی ها در تنگه هرمز نسبت به سال گذشته

     

    مقایسه تردد در تنگه هرمز

    سامانه رصد ترافیک دریایی PortWatch؛ آماری جدید از میزان ترافیک کشتیرانی در تنگه هرمز منتشر کرد: بر این اساس در ماه ژوئن ۲۰۲۶ حدود ۵۰ تانکر نفت و ۴۰ کانتینر از تنگه هرمز عبور کرده است. در حالی که شش ماه قبل، در دسامبر ۲۰۲۵ ماهانه عبور حدود ۱۱۵۰ تانکر و ۴۰۰ کانتینر ثبت شده بود.

     

    در قبال عهدشکنی طرف‌های مقابل با قاطعیت عمل خواهیم کرد

    وزیر امور خارجه در دیدار با رئیس‌جمهور عراق:

    جمهوری اسلامی ایران بر اساس اصل «تعهد در برابر تعهد» با حسن نیت پیگیر اجرای مفاد تفاهم است اما در قبال عهدشکنی طرف‌های مقابل نیز با قاطعیت عمل خواهد کرد.

     

    حزب‌الله:

    دشمن اسرائیلی به نقض مداوم آتش‌بس ادامه می‌دهد

    دشمن اسرائیلی در شهر مجدل زون بمب‌گذاری کرد و به شهر نبطیه و شهرهای میفدون و فرون حمله کرد.

    دشمن ساختمان‌های مسکونی در شهرهای طیبه و حداثا را بمباران کرد و نارنجک‌های صوتی را در نزدیکی غیرنظامیان در برج قلاویه و برعشیت پرتاب کرد.

    کاری که دشمن انجام داده نقض آشکار آتش‌بسی است که ما تاکنون به آن پایبند بوده‌ایم.

    ما در حال رصد و مستندسازی تجاوزات اسرائیل هستیم و حق خود را برای دفاع از میهن و مردممان محفوظ می‌داریم.

     

    ایران نباید با ترامپ مذاکره کند؛ باید عده ای از نمایندگان کنگره جایگزین او شوند

    شریعتمداری در کیهان نوشت:

    برای تحقق خواسته منطقی و شرعی و قانونی رهبر معظم انقلاب می‌توان به سه گام اولیه اشاره کرد:

    تاکید بر تحویل ترامپ پلید به ایران برای محاکمه در مراجع قضائی کشورمان.

     خودداری از پذیرش ترامپ به عنوان طرف مذاکرات. تیم مذاکره‌کننده کشورمان می‌تواند و باید با صراحت اعلام کند که حاضر به مذاکره با قاتل رهبر شهیدمان نیست و در مذاکره‌ای که سوی دیگر آن ترامپ و یا نمایندگان این آدم‌نمای پلید حضور داشته باشند شرکت نمی‌کند. و پیشنهاد جایگزینی هیئتی متشکل از نمایندگان کنگره (که علی الظاهر) غیردولتی تلقی می‌شوند را ارائه کند.

     و بالاخره، تلاش و هزینه برای انتقام از قاتل امام شهیدمان در همان سرزمین آمریکا. 

    توافق چارچوب نه قابل تصویب است و نه امکان اجرا دارد

    نبیه بری، رئیس مجلس لبنان: 
    توافق چارچوب امضا شده میان دولت لبنان و اسرائیل، نه قابلیت تصویب دارد و نه امکان اجرای آن وجود دارد.

     

    روایت کمال شرف کاریکاتوریست یمنی از توافق لبنان و اسرائیل

     

    کمال شرف

     

    ولایتی:

    دنباله‌روی از فشار بیرونی، تصویر محترم عمان در ذهن ایران را مخدوش می‌کند

    اشاره جمهوری اسلامی ایران به امکان مشورت با عمان در تدوین آیین‌نامه عبور و مرور در تنگه هرمز، ریشه در سابقه روابط معقول، عمیق و دیرینه میان دو کشور دارد. بر همین اساس، شایسته است برخی اظهارنظر‌ها یا همراهی‌ها در بیانیه‌های جمعی، به گونه‌ای نباشد که این رابطه دوستانه و سرمایه ارزشمند اعتماد متقابل را تحت‌تأثیر قرار دهد.

     

     


    download

    نظرات بینندگان
    نظرات شما